torsdag, januari 05, 2006

Blogspot

Har fått byta adress, för att min kille har löpt amok inne på msn space. Han har skrivit okvädesord till en annan medlem som gjorde misstaget att kommentera min blogg inne på msn spaces. Där är det ju mer som en liten hemsida man har, vilket jag tyckte var lysande, eftersom min kunskap i html koder är närmast obefintlig.

På msn spaces gick det med bara några knapptryckningar att skapa sin egen hemsida, vilket jag tyckte var enkelt och behändigt.

Sen är jag ju lite medveten iallafall, även om jag fyllt 40. Jag har hört talas om att msn spaces var liksom lite 2005, och nu på det nya året är det nya sajter som gäller, den här tex. Blogspot. Det är insidertips ifrån .... talar inte om vem.

Ja iallafall är jag utskriven ifrån psyket, hempaketerade och levererad med en burk piller i näven. Som ska intas helst hela dagarna, men jag inskränker intaget till endast kvällar, förutom idag när jag pratat med min kille så jag var tvungen att följa läkarens ordination. Han har under tiden vi haft relation haft en litet sidointresse, att käka benzodiacepiner. Vilket gjort att både han och jag blivit lite tokiga, han av sitt intag och jag genom att jag sett en väldigt påverkade man framför mig, däremot har han nekat effektivt. Vilket fått mig att ifrågasätta mitt eget omdöme, så till den milda grad att det var jag som fick uppsöka psykvård.

Hur det kan bli .... !?

Nu ska jag iallafall inta min medicin, inte liggande, men närapå. Känner mig nästan lite groggy redan innan, måste bero på någon placeboeffekt, från dagarna innan.


Jaha, hälsar mig välkommen till det nya fräscha stället, för 2006. Blogspot!